Intelligens Irodák

A harmadik évezred munkahelye egy karnyújtásnyira

A munkahely intelligens irodává alakítása javítja a kollégák elégedettségét, növeli a hatékonyságot és csökkenti az üzemeltetési költségeket. Az intelligens irodák az összehangolt vezérlés és működés (IoT – Internet of Things) és adatelemzés alkalmazásával biztosítják az irodában használt technikai eszközök  optimális működését.

Az EPS-Connect  fejleszti, integrálja és automatizálja a szükséges vezérlési megoldásokat – például A/V, világítás, árnyékolás, beléptetés, biztonság, légkondicionálás, jelenlét-érzékelés, hangvezérelt asszisztensek és épületfelügyeleti rendszerek, így mindent egyetlen platformról irányíthat.

Az ilyen digitális funkciók az épület különböző technológiai összetevőit is vezérelhetik, elősegítve a gazdasági és környezeti fenntarthatóság egyensúlyát. Például, ha egy jelenlét-érzékelő megállapítja, hogy senki nem használja az irodát, a világítás és a légkondicionálás automatikusan kikapcsolható. Az intelligens vezérlés és időzítés segítségével a perifériák, például a nyomtatók, kávéfőző és egyéb  elektromos készülékek, okos aljzatokon keresztül szintén automatikusan kikapcsolhatóak, amikor a munkatárs elhagyja az irodát.

Kiemelt projektjeink

Büszkék vagyunk rá, hogy alkalmazott megoldásainkkal hozzájárulhattunk partnereink kiváló hálózati infrastruktúrájának megvalósításához.