integrált üzleti kommunikációs megoldások

Struktúrált hálózatok és kábelezési rendszerek tervezése és telepítése.

Easy Perfect Solutions

2017-ben alapított magyar tulajdonú vállalkozásunk a kisfeszültségű üzleti hálózatok kábelezés és az integrált üzleti kommunikációs rendszerek szakértője.

Robosztus, integrált üzleti kommunikációs portfóliónk lefedi a strukturált hálózati kábelezés, informatikai hálózatépítés, intelligens épületek a CCTV és biztonsági rendszerek, a hőkamera/hőmérséklet-érzékelés, a beléptetés vezérlés, és számos egyéb, ehhez kapcsolódó műszaki megoldás biztosítását.

Ügyfeleinknek teljeskörű megoldást nyújtunk a projektmenedzsment, tervezés, eszközbeszerzés, telepítés, karbantartás és support szolgáltatásainknak köszönhetően. Büszkék vagyunk rá, hogy csapatunkat 30 éves PM tapasztalattal rendelkező vezető kolléga is erősíti. 
Telepített eszközeink jelentős részét saját gyártási kapacitásunkból biztosítjuk, így kivetelezői áraink igen versenyképesek.

Adatkábelezés

Az adatkábelezés a leggyakoribb igény az üzleti IT rendszerekhez. Minőségi adatkábelezési megoldásokat kínálunk vállalkozások, intézmények számára, összekapcsolva a hang-, adat-, hang- és videoszolgáltatásokat.

Kábelrendezés, rack

Szervezett és optimalizált kábelezési és hálózati infrastruktúra az Ön igényeinek megfelelő, egyedi rack kialakítás segítségével.

Optikai kábelezés

Nagy teljesítményű adathálózatokra optimalizált optikai kábelezési megoldásunkkal villámgyors hálózati összeköttetést biztosítunk.

Tervezés és gyártás

Komplex megoldások informatikai rendszertervezőknek és viszonteladóknak.

Projektmenedzsment

Erőforrásaink az Ön rendelkezésére állnak egy új, testreszabott IT megoldás megvalósításához, melyet jelenlegi és jövőbeni igényeinek figyelembevételével alakítunk ki.

Support és karbantartás

Szükség esetén szakembereink megszervezik és elvégzik az ügyfeleink kábelinfrastuktúrájának hibaelhárítását, karbantartását.

Munkatársaink

Hackenberger Erika

Vezérigazgató

Ecsedi Péter

Innovációs vezető

Huszti Sándor

Műszaki Igazgató

Takács Gábor

Kereskedelmi és Marketing Igazgató

Nagy Gábor

Kereskedelmi Képviselő

Nagygyőry Virág

Projektmenedzser

Kiemelt projektjeink

Büszkék vagyunk rá, hogy alkalmazott megoldásainkkal hozzájárulhattunk partnereink kiváló hálózati infrastruktúrájának megvalósításához.

Nagy Gábor

Kereskedelmi Képviselő