Elektromos autótöltők

Lakossági és kereskedelmi megoldások

Az elektromos autók piaca dinamikusan növekszik. Havonta több mint 25000 új elektromos autót regisztrálnak Európában, ami a korábbi évekhez képest közel 100%-os éves növekedést jelent. A hatótáv növekedésének köszönhetően az elektromos autókat egyre gyakrabban használják üzleti utakra, munkába járásra is. A töltési lehetőség rendelkezésre állása fontos szempont lehet a céges autóflotta optimalizálásában, a saját töltő használatával és az elektromos vagy plug-in hibrid járművek használatával jelentős  üzemeltetési költség megtakarítás érhető el. Vállalati felhasználásra optimalizált elektromos autótöltőink segítségével egyszerűen megoldhatja telephelyén, irodái közelében az elektromos autók töltését.

Eszközeinket magyar forgalmazói garanciával értékesítjük, vállaljuk autótöltőink beépítését, üzembe helyezését és karbantartását is.

 

ac006
NKR AC 006 fali kivitelű AC töltő

Lakossági felhasználásra ajánljuk elsősorban fali kivitelű egyszerűen telepíthető töltőnket, mely akár állvánnyal is rendelhető. Applikáción keresztül valós idejű felügyelettel távolról is van lehetőségünk vezérelni az eszközt. Teljesítménye 7 kW és 22 kW között használható, a rendelkezésre álló fázisoktól függően.
Részletek >>

Nevtelen-terv-17
Solar NEO 7-22 KW AC autótöltő

Lakossági felhasználásra tervezett fali kivitelű töltőnk, mely könnyen telepíthető. Az applikáció segítségével valós idejű felügyelettel távolról is vezérelhető az eszköz. Teljesítménye 7 kW és 22 kW között használható, a rendelkezésre álló fázisoktól függően. Emellett integrálható napelemes akkumulátor rendszerhez is.  Részletek >>

ac003-1
NKR AC 003 fali kivitelű AC töltő
Az AC003 melynek teljesítménye 7 és 22 kW között variálható, a rendelkezésre álló fázistól függően. Kivitelében az AC006 sajátosságait hordozza magában, míg kommunikációs csatornák tekintetében az AC002 jegyeit hozza. Üzleti partnereink részére ajánljuk. MID hiteles mérővel rendelkezik.
Részletek >>
AC002-car-charger-1
NKR-AC002 oszlopos kivitelű autótöltő
Oszlopos kivitelű, egy időben 2 autó töltésére alkalmas eszközünket elsősorban vállalkozásoknak ajánljuk. A készülékbe visszaszabályzó igényelhető, ami képes 2 autó egyidejű töltése közben a hálózat szabad kapacitásának megfelelően szabályozni a töltési teljesítményt, ami maximálisan 2×22 kW 3 fázison. IP védett töltőnk érintőképernyőn, de akár applikáción keresztül távolról is vezérelhető. A töltő 2 db hitelesített MID mérőórával rendelkezik, tehát képes 2 autó egyidejű töltését külön mérni.
Részletek >>
NKR-BDC
NKR-BDC 20/40KW professzionális töltőállomás
20 és 40 kW között töltési teljesítményt képes leadni a BDC 20/40-es eszközünk. A töltés érintőképernyőn vagy applikáción keresztül, de akár RFID kártya segítségével is indítható. Moduláris felépítésű, ami azt jelenti, hogy megrendeléskor tetszőlegesen választható a csatlakozók típusa, de akár az is, hogy egy vagy két csatlakozóval, valamint egy vagy két hitelesített mérő órával rendelkezzen.
Részletek >>
ADC60-240-600x649
ADC60-240kW professzionális töltőállomás

DC töltőnket elsősorban nyilvános kereskedelmi használatra fejlesztettük ki. A kezelőfelületet egy 7inch-es LCD érintőképernyő teszi felhasználóbaráttá. A kimeneti teljesítmény tetszőlegesen konfigurálható 60 és 240kW között, a csatlakozó típusok igény szerint variálhatóak megrendeléskor. Egyidejűleg 2 autó töltése lehetséges, melyek külön mérhetőek. Az Ethernet, Wifi és 4G interfacenek köszönhetően távolról is tudjuk vezérelni az eszközt.
Részletek >>

Megtalájuk Önnek a megfelelő megoldást

További információkért forduljon bizalommal szakértőinkhez, örömmel segítünk igényeinek felmérésében.