Strukturált hálózat

Struktúrált hálózatok és kábelezési rendszerek tervezése és telepítése.

Adatkapcsolat kompromisszumok nélkül

A mai vállalati informatikai rendszerek kulcsa egy olyan hálózati infrastruktúra megléte, amely ma és a jövőben is támogatja vállalkozását. 

Amikor egy cég növekszik, az a legtöbb esetben a technológiai igények növekedését is magával hozza. Sok esetben előfordul, hogy ez a növekedés a meglévő kábelinfrastruktúra tervezési határainak elérését jelenti. Ilyenkor hálózati kommunikáció minősége és a sebességnövelés érdekében fejlesztés szükséges, hogy vállalkozás informatikai rendszere a továbbiakban is zökkenőmentesen működhessen. A rendezetlen, alulméretezett és túlterhelt kábelrendszer akadályozhatja a vállalati kommunikációs infrastruktúra hatékony működését.

A problémák megoldásához strukturált kábelezési megoldás szükséges.

A strukturált kábelezés olyan telekommunikációs kábelezési infrastruktúra, amely számos szabványosított kisebb (struktúrált) elemből áll.
A megfelelően megtervezett és telepített szerkezeti kábelezési rendszer olyan kábelezési infrastruktúrát biztosít, amely kiszámítható teljesítményt nyújt, valamint rugalmasan alkalmazkodik a változtatásokhoz, maximalizálja a rendszer kihasználhatóságát, és redundanciát biztosít.

A strukturált kábelezési rendszer a teljes hálózati beruházás kis részét képviseli, viszont a vállalati informatikai hálózat hatékonyságáért csaknem 80% -ban ez a műszaki megoldás felel. Ez lesz az Ön informatikai rendszerének alapja, amely elengedhetetlen a rendszer hatékony és biztonságos működéséhez.

Az EPS Connect Zrt. mérnökei és technikusai megtervezik és kivitelezik az Ön jelenlegi és jövőbeni igényeinek kielégítéséhez szükséges kábelezési alapokat. Az egypontostól a többpontos összeköttetésig mi testre szabható kábelinfrastruktúrát építünk vállalkozása, szervezete számára, amely megfelelően méretezett és a jövőbeni növekedés esetén is továbbfejleszthető lesz.

Egyértelmű előnyök

25 év rendszergarancia

Kiemelt partnerünk

Kábelezési rendszerek

Az adatkábelezés a leggyakoribb igény az üzleti IT rendszerekhez. Minőségi adatkábelezési megoldásokat kínálunk vállalkozások, intézmények számára, összekapcsolva a hang-, adat-, hang- és videoszolgáltatásokat.

Kábelrendezés, rack

Szervezett és optimalizált kábelezési és hálózati infrastruktúra az Ön igényeinek megfelelő, egyedi rack kialakítás segítségével.

Gyártás és nagykereskedelem

Minőségi termékkínálat informatikai rendszertervezőknek, kivitelezőknek és viszonteladóknak.

Projektmenedzsment

Erőforrásaink az Ön rendelkezésére állnak egy új, testreszabott IT megoldás megvalósításához, melyet jelenlegi és jövőbeni igényeinek figyelembevételével alakítunk ki.

Support és karbantartás

Szükség esetén szakembereink megszervezik és elvégzik az ügyfeleink kábelinfrastuktúrájának hibaelhárítását, karbantartását.

Kiemelt projektjeink

Büszkék vagyunk rá, hogy alkalmazott megoldásainkkal hozzájárulhattunk partnereink kiváló hálózati infrastruktúrájának megvalósításához.