Rack szekrények

Villámgyors, minőségi hang, adat és videojel átvitel

Az egyre növekvő adattömeg és a tárgyak internete (IoT) korának technológiai fejlődése a számítási igények növekedését, valamint a földrajzi eloszlás szétterülését eredményezte, amely egyre fejlettebb hálózati infrastruktúrát igényel.

Az informatikai vezetők megbízható, rugalmas, biztonságos, rugalmasan bővíthető, gazdaságos informatikai eszközöket keresnek. Amikor a rack szekrények beszerzésére kerül sor, fontos szempont az eszközök stabil és biztonságos elhelyezése, védelme és az egyszerű hozzáférés az eszközökhöz. Képesnek kell lenniük a növekedés rugalmas kiszolgálására, a költséghatékonyság sem elhanyagolható szempont. Számos informatikai vezető előnyben részesíti egyetlen gyártó termékeinek  használatát integrált és kiegészítő megoldásokhoz. Ez a megközelítés jobb rendelkezésre állást, gyorsabb telepítést, egyszerűbb karbantartást, nagyobb  biztonságot és alacsonyabb üzemeltetési költségeket eredményez.

Forgalmazott márkáink

Rack termékkínálatunk

Online termékkatalógusunkban teljes kínálatunkból kényelmesen válogathat és néhány egyszerű lépésben online ajánlatot kérhet.

Kiemelt projektjeink

Büszkék vagyunk rá, hogy alkalmazott megoldásainkkal hozzájárulhattunk partnereink kiváló hálózati infrastruktúrájának megvalósításához.