Villamosenergia tárolók

Professzionális, inteligens, gazdaságos és fenntartható
energiatároló rendszereket forgalmazunk otthonos és vállalkozások számára.

A villamosenergia-tároló későbbi felhasználásra automatikusan eltárolja a napenergiával megtermelt elektromos áramot a hálózatból, így költséghatékonyabban látja el vállalkozását, otthonát. Az energiatárolók intelligens vezérlése automatikusan optimalizálja az energiafelhasználást, képes akár a vezetékes elektomos hálózattól teljesen függetlenül kielégíteni a fogyasztási igényeket. Az elektromos energiatárolók használatával jelentősen csökkenthetőek az energiaköltségek, egy jól optimalizált rendszerrel minimalizálni lehet a hálózati energiafüggést.

 

 

 

 

Lenercom hybrid villamosenergia tárolók

Lenercom villamosenergia-tároló rendszer moduláris felépítésű, teljesítménye a felhasználó igényére méretezhető. A berendezés három fő elemből áll:

  • Talapzat
  • Akkucsomag(ok)
  • Inverter

A talapzat görgőkkel felszerelt, így az eszköz könnyen mozgatható. A talapzaton egymás tetejére rögzítve helyezkednek el az egyenként 5,12 kWh kapacitású akkucsomagok, felülre kerül az inverter.

Az eszköz egyszerűen kezelhető, mobilapplikáció segítségével akár távolról is felügyelhető, vezérelhető.

Venus hybrid villamosenergia tárolók

A 10 kW-os inverterrel szerelt Venus lakossági energiatárolót lakossági felhasználásra fejlesztették ki. Az energiatároló képes a napelemmel megtermelt villamos energiát későbbi felhasználásra eltárolni.

  • LiFePO4 cellák, több mint 6000 feltöltési ciklus élettartam
  • A legmagasabb szintű biztonság – Összetett hardveres és szoftveres biztonsági védelem
  • Vezérlés applikációról, mobil és számítógépes hozzáférés, amely folyamatos felügyeletet és irányítást tesz lehetővé
  • Letisztult, elegáns kivitel
  • 10 év garancia

 

 

 

 

Megtalájuk Önnek a megfelelő megoldást

További információkért forduljon bizalommal szakértőinkhez. Örömmel segítünk igényeinek felmérésében és megtaláljuk a legjobb megoldást.