Villamosenergia tárolók

Professzionális, inteligens, gazdaságos és fenntartható
energiatároló rendszereket forgalmazunk otthonok és vállalkozások számára

Intelligens energiatárolás

A Powercharge küldetése, hogy úttörő szerepet töltsünk be a fenntartható energia jövőjében. Intelligens, gazdaságos és fenntartható energiatároló rendszereket forgalmazunk otthonok és vállalkozások számára. Eszközeink napenergiát és megfizethető villamos energiát tárolnak a hálózatról, így pénzt takarítanak meg, miközben Ön segíti a környezet védelmét..

Így működik

A villamosenergia-tároló későbbi felhasználásra automatikusan eltárolja a napenergiával megtermelt elektromos áramot a hálózatból, így költséghatékonyabban látja el vállalkozását, otthonát. Az energiatárolók intelligens vezérlése automatikusan optimalizálja az energiafelhasználást, képes akár a vezetékes elektomos hálózattól teljesen függetlenül kielégíteni a fogyasztási igényeket.

A tökéletes alternatív energiaforrás – napelemek

A napelemek egyre népszerűbbek, ahogy egyre többen ismerik fel ennek a költséghatékony energiaforrásnak a környezetre gyakorolt ​​pozitív hatását. A napenergia lehetővé teszi az otthonok és vállalkozások számára, hogy energiaszükségleteiket költséghatékony és környezetbarát forrásból elégítsék ki.

powercharge-solar-sunflower

Hatékony megújuló energia – inverterek

Az inverterek széles körben használatosak az energiaváltás és szabályozás területén, lehetővé téve az elektromos áram átalakítását, szabályozását és optimalizálását, így hatékonyan kihasználható az energiaforrások potenciálja. Az invertereket számos alkalmazásban használják, például napenergia rendszerekben, szélenergia rendszerekben, elektromos járművekben és sok más területen.

Lakossági inverterek

9 (1)

Ipari és kereskedelmi inverterek

15

A villamos energia eltárolása - akkumulátorok

A akkumulátor későbbi felhasználásra automatikusan eltárolja a napenergiával megtermelt elektromos áramot, így a háztartása vagy a vállalkozása este és éjszaka ellátható az eltárolt energiával. Az energiatárolók intelligens vezérlése automatikusan optimalizálja az energiafelhasználást, képes akár a vezetékes elektomos hálózattól teljesen függetlenül kielégíteni a fogyasztási igényeket.

Screenshot 2023-12-12 110330

Lakossági energiatárolók

Háztartási és lakossági energiatároló rendszereink a napelemes energiatermeléssel együtt használhatóak. Energiatárolóinkkal kiküszöbölhető a napelemes energiatermelés sajátosságaiból adódó ingadozás. A megtermelt, fel nem használt energiát a rendszer tárolja, nem kell visszatáplálni a hálózatba, este és éjszaka falhasználható.

A lakossági energiatárolók moduláris felépítésüknek köszönhetően a felhasználói igényeknek megfelelően méretezhetőek. Egyes típusok esetében a későbbi bővítésre is van lehetőség. Eszközeink az összes hatósági előírásnak, európai szabványnak megfelelőek, biztosítjuk az eszközök szervizelését, alkatrész-ellátását, igény esetén a telepítést is

Energiamegtakarítás

Energiatárolóink segítségével akár 50%-kal is csökkentheti az áramszámláját, ha tárolja a napelemekkel megtermelt energiát, este és éjszaka pedig felhasználja azt.

Gyors telepítés

A Lenercom elektromos energiatárolók nagyon egyszerűen telepíthetőek, és minden napelemes rendszerrel kompatibilisek. A Lenercom egy komplex rendszer, tartalmazza az akkumulátorokat, a vezérlőrendszert és az energiagazdálkodási rendszert is, ezért további kiegészítők beszerzése nem szükséges.

home-large

Energiafüggetlenség

A Lenercom villamosenergia tárolók hozzájárulnak ahhoz, hogy a felhasználók minél jobban kihasználhassák a tiszta, zöld napenergiát és minimalizálják a hálózati áram vételezést és visszatáplálását.

Biztonság és garancia

Eszközeink biztonságosan használhatóak otthoni és kereskedelmi környezetben egyaránt. Minden termék kiterjedt biztonsági tesztelésen esett át, rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal. Forgalmazott termékeinkre teljeskörű magyar garancia és terméktámogatás jár.

Ipari és kereskedelmi energiatárolók

Üzleti felhasználók igényeire tervezett nagy kapacitású elektromosenergia-tárolóink hatékonyan támogatják a vállalkozások energiagazdálkodását. A napelemekkel megtermelt elektromos energia tárolása jelentős költségmegtakarítást jelent üzleti felhasználóink számára. Az eszközök szünetmentes tápegységként is használhatóak.

Intelligens működés

Automatizált vezérlés és működés, nem igényel kézi beavatkozást. Gyors váltás a párhuzamos és a hálózaton kívüli között.

Flexibilitás

Rugalmas konfiguráció a felhasználói igényeknek megfelelően. Dinamikus kapacitásbővítés.

Nevtelen-terv-1

Gyors telepítés

Eszközeink gyorsan telepíthetőek, előre összeszerelve érkeznek.

Garancia és támogatás

Minden termék kiterjedt biztonsági tesztelésen esett át, rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal. Forgalmazott termékeinkre teljeskörű magyar garancia és terméktámogatás jár.