projektmenedzsment

Üzleti kommunikációs megoldásokhoz

Rendszerben gondolkodunk

Vállalati hálózati infrastruktúra projekt együttműködésünk egy helyszíni terepszemlével kezdődik, hogy áttekinthessük igényeit és felmérjük a jelenlegi infrastruktúrát. Ezután megtervezzük azokat a megoldásokat, amelyek a legjobban megfelelnek elvárásainak. Testreszabott, skálázható megoldásokat kínálunk, összhangban az Ön aktuális üzleti igényeivel és költségkeretével. 

Projektmenedzsment csapatunk biztosítja az elszámoltathatóságot, a kommunikációt és a szakmai ismereteket, garantálva az új megoldás sikeres integrációját, használhatóságát. Büszkék vagyunk rá, hogy csapatunkat 30 éves PM tapasztalattal rendelkező vezető kolléga is erősíti. Az EPS-Connect alkalmazza a termék- és telepítési szabványokat, hogy a tervezett és megvalósított műszaki megoldások szabványosak legyenek, zavartalanul működjenek és a későbbiekben üzleti igényeivel összhangban bővíthetőek legyenek. Kézben tartjuk IT projektjeit a tervezéstől a megvalósításig, így Ön kizárólag üzleti tevékenységére összpontosíthat.

Strukturált kábelezés projektmenedzsment

Megtervezzük a hálózati kommunikációs infrastruktúrát, kidolgozzuk az összes hardveres és kommunikációs eszköz közötti kapcsolatot, elrendezést. Strukturált kábelezés projektmenedzsment szolgáltatásunk biztosítja, hogy a létesítményben az összes gyengeáramú kábelhálózat esztétikus legyen,  hatékonyan és zavartalanul működjön.

WLAN projektmenedzsment

Megtervezzük vezeték nélküli kapcsolat infrastruktúráját, biztosítjuk a szükséges technikai megoldásokat, eszközöket.

Belépés-ellenőrzés és CCTV projektmenedzsment

A videomegfigyelést és a beléptetés ellenőrzését magában foglaló biztonsági rendszer tervezése és felállítása összehangolt felmérési, tervezési és telepítési munkát igényel. A megbízható, összehangoltan működő  CCTV, beléptető.- és zárrendszerek tervezésével, beszerzésével és telepítésével kapcsolatos szakértelmünk az Ön rendelkezésére áll.

Egyértelmű előnyök

25 év rendszergarancia

Kiemelt projektjeink

Büszkék vagyunk rá, hogy alkalmazott megoldásainkkal hozzájárulhattunk partnereink kiváló hálózati infrastruktúrájának megvalósításához.