Videomegfigyelés

Digitális megoldások vállalkozása biztonságáért

Biztonsági kamerarendszerek csúcstechnológiával

Az épületek, az eszközök és az alkalmazottak védelme az egyik legnagyobb kihívás a vállalkozások számára. Digitális biztonsági kamerák, kamerarendszerek gyártói képviseletével, felszerelésével és optimalizálásával csapatunk személyre szabott, igényeinek és költségkeretének a leginkább megfelelő védelmi megoldást kínálja Önnek. Dóm,- golyó,- és csőkameráink bármilyen méretű és elrendezésű irodát, székhelyet, telephelyet lefedhetnek, kül,- és beltéren, akár éjjel-nappal.

Könnyen használható számítógépes felületünk lehetővé teszi a valós idejű kameraképek megtekintését csupán néhány gombnyomással. Nagy kapacitású hibrid vagy önálló digitális videorögzítőink (DVR-ek) segítségével bármikor hozzáférhet videofelvételeihez.

Digitális videokiszolgálókat, hálózati videorögzítőket (NVR), kódolókat, dekódereket és egyéb CCTV technológiákat biztosítunk beltéri és kültéri használatra. Széles körű ismeretekkel rendelkezünk élvonalbeli biztonsági megoldások telepítésében kormányzati ügynökségek, pénzügyi intézmények, kereskedelmi épületek, egészségügyi szolgáltatók és lakóingatlanok számára. Rendszereink a későbbiekben rugalmasan bővíthetőek az Ön jővőbeni igényeinek megfelelően.

Egyértelmű előnyök

Biztonsági kamerarendszer termékkínálatunk

Online termékkatalógusunkban teljes kínálatunkból kényelmesen válogathat és néhány egyszerű lépésben online ajánlatot kérhet.

Kiemelt projektjeink

Büszkék vagyunk rá, hogy alkalmazott megoldásainkkal hozzájárulhattunk partnereink kiváló hálózati infrastruktúrájának megvalósításához.