Biztonságtechnikai megoldások

Nyugalom és biztonság a nap 24 órájában

Az EPS-Connect biztonsági és felügyeleti rendszerei segítenek megvédeni vállalkozását és alkalmazottait. Partnerei vagyunk a világ vezető videomegfigyelő rendszereinek beszállítóival, komplex megoldásainkkal biztosítjuk a nyugalmat és biztonságot vállalkozása számára.

Vizuális felügyelet

Csúcstechnológiás kamerarendszereink, rögzítő rendszereink segítségével szemmel tarthatja vállalkozását, akár távolról is. Csőkamerák, dome kamerák, infra.- és hőkamerák, rögzítő rendszerek és adatkommunikációs megoldások.

Beléptetőrendszerek

Megoldásainkkal egyszerűen szabályozhatja munkatársai belépési jogosultságát a különböző területekre, megvédheti értékeit az illetéktelen behatolástól. Komplett rendszereket tervezünk és építünk intelligens zárak, zárrendszerekkel, beléptető kapukkal.

Testhőkamerák

Érintkezésmentes testhőmérséklet mérés ultramodern testhőkameráinkkal. Beléptető rendszerrel is összeköthető, így a lázgyanús személyek belépése is automatikusan felügyelhető.

Tervezés és projektmenedzsment

Erőforrásaink az Ön rendelkezésére állnak egy új, testreszabott IT megoldás megvalósításához, melyet jelenlegi és jövőbeni igényeinek figyelembevételével alakítunk ki.

Kiemelt projektjeink

Büszkék vagyunk rá, hogy alkalmazott megoldásainkkal hozzájárulhattunk partnereink kiváló hálózati infrastruktúrájának megvalósításához.