Beléptetőrendszerek

Rugalmasan paraméterezhető belépési jogosultságok

Biztonsági beléptetőrendszereink lehetővé teszik az épületbe belépő személyek teljeskörű ellenőrzését, megakadályozzák az illetéktelen személyek belépését. A belépési jogosultságok rugalmasan paraméterezhetőek, azonnal beállíthatóak és megszüntethetőek személyenként eltérő területi hozzáférések akár meghatározott időtartamra is.

A rendszer kezelői könnyedén létrehozhatnak  vagy eltávolíthatnak munkavállalói vagy látogatói hozzáféréseket a felmerült igények alapján. Függetlenül attól, hogy néhány helyisége, vagy komplex, több épületből álló telephelye van, beléptetőrendszereink egyszerűen telepíhetőek és rugalmasan fejleszthetőek az Ön későbbi igényei szerint. Felhőalapú megoldásaink lehetővé teszik az üzemeltető számára, hogy bárhonnan hozzáférhessenek a rendszerhez, ami ideális abban az esetben, ha az illetékes munkatársak otthonról dolgoznak.

Termékeink között megtalálhatóak gyorskapuk, Bluetoothos, kártyával és számzárral vezérelhető zárak, valamint ujjlenyomatolvasóval, QR kód olvasóval és arcfelismeréssel nyitható zárak.

Egyértelmű előnyök

Kiemelt projektjeink

Büszkék vagyunk rá, hogy alkalmazott megoldásainkkal hozzájárulhattunk partnereink kiváló hálózati infrastruktúrájának megvalósításához.