Új Partnerség: Az EPS-Connect Zrt. termékei elérhetőek a TERC szoftverében és az Államkincstár ÉNGy rendszerében

EPS-Connect
EPS-Connect
A digitális technológiai fejlődés nem áll meg, és ezt a trendet követve cégünk, az EPS-Connect Zrt, ezennel bejelenti, hogy strukturált hálózati és okosotthon termékei mostantól elérhetők lesznek a TERC weboldalán, valamint az Államkincstár ÉNGy rendszerében is.

A digitális technológiai fejlődés nem áll meg, és ezt a trendet követve cégünk, az EPS-Connect Zrt. ezennel bejelenti, hogy strukturált hálózati és okosotthon termékei mostantól elérhetők a TERC szofverben, valamint az Államkincstár ÉNGy rendszerében is.

Az EPS-Connect International Zrt. strukturált hálózati megoldásai lehetővé teszik a gyors adatátvitelt és a stabil internetkapcsolatot, míg az okos otthon termékek segítségével a felhasználók távolról is irányíthatják otthonuk elektromos és elektronikus eszközeit.

TERC EGYÜTTMŰKÖDÉS

A TERC, amely a technológiai eszközök széles körét kínálja, most bővíti kínálatát cégünk termékeivel. Az EPS által gyárott strukturált hálózati megoldások lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy biztonságos és megbízható hálózati infrastruktúrát építhessenek ki, mely kritikus fontosságú lehet az intézmények és vállalkozások számára.

Az EPS-Connect Zrt. és a TERC közötti együttműködés nem csak a termék elérhetőségét növeli, hanem lehetőséget biztosít a tervezőknek, hogy közvetlenül a gyártótól szerezzenek be technológiai megoldásokat, garantálva a termékek magas színvonalát és megbízhatóságát.

MIRE JÓ A TERC SZOFTVER?

A piacvezető építőipari költségvetés-készítő program Magyarországon lehetővé teszi az építőipari vállalkozások számára, hogy hatékonyan és pontosan készítsenek költségvetéseket. Ez a programrendszer segítséget nyújt a kiíróknak is, akiknek könnyebbé válik az építési projektekkel kapcsolatos dokumentumok összeállítása. Emellett az árajánlat készítő funkció segítségével a vállalkozások gyorsan és precízen tudnak ajánlatokat készíteni potenciális ügyfeleik számára. A program segít optimalizálni az építőipari folyamatokat, csökkenteni a hibalehetőségeket és növelni a vállalkozások hatékonyságát. A piacvezető építőipari költségvetés-készítő program Magyarországon tehát fontos eszköz a vállalkozások számára a versenyképességük megőrzése és növelése érdekében.

A tervezés során elengedhetetlen fontosságú az EU-s előírásoknak való megfelelés, amely magában foglalja az árazatlan költségvetés létrehozását is. Ennek érdekében szükséges meghatározni az általános munkafolyamatokat, amelyek segítségével hatékonyan és átláthatóan lehet tervezni a projekt költségeit. A költségvetés elkészítése során fontos figyelembe venni a tervezett tevékenységek összes részletét, beleértve a szükséges erőforrásokat, időtartamokat és költségeket is. Az árazatlan költségvetés létrehozása során a tervezőknek kiemelt figyelmet kell fordítaniuk a pontos számításokra és a reális becslésekre, hogy elkerüljék a költségvetési túllépéseket és a projekt késéseit. A megfelelő munkafolyamatok meghatározása segíthet abban, hogy a tervezés folyamata gördülékenyen haladjon és a projekt sikeresen valósuljon meg az előírásoknak megfelelően.

A beruházóknak rendkívül fontos szerepük van a különböző építési projektek során, hiszen ők felelnek az anyagi források biztosításáért és a projekt teljes költségvetésének felügyeletéért. A beruházóknak szükségük van olyan programra, amelyek segítségével hatékonyan tudják kezelni a költségvetést és nyomon követni a munkafolyamatokat. A TERC lehetővé teszik számukra, hogy pontosan lássák, mennyibe kerül az adott projekt, és hogy mely területeken lehetnek esetlegesen költségmegtakarítások. Emellett a segítségével könnyen készíthetnek utókalkulációt is, így pontosan nyomon követhetik, hogy az eredeti költségvetéshez képest mennyiben tértek el a tényleges költségek. 

A kivitelezők számára rendkívül fontos egy hatékony és megbízható adatbázis rendszer, amely segíti őket a költségvetés-készítésben és az anyag- valamint munkaidőnorma szükségletek meghatározásában. Az egyedülálló adatbázis rendelkezik olyan információkkal, amelyek segítségével pontosan felmérhetőek a szükséges anyagmennyiségek, valamint a szükséges munkaerő és időigény is. Ezáltal a kivitelezők könnyedén tervezhetik meg a projekteket, optimalizálhatják a költségeket és hatékonyabban dolgozhatnak. Az adatbázis rendszer segítségével a kivitelezők gyorsabban és pontosabban tudnak reagálni az aktuális projektek kihívásaira és változásaira, ezáltal növelve a projekt sikerességét és hatékonyságát. 

Az árszakértők olyan szakemberek, akik speciális tudással és tapasztalattal rendelkeznek az árak elemzésében és meghatározásában. A TERCBEN a munkájuk során több mint 15 évre visszamenő árinformációkat használnak fel, hogy segítsenek a vállalatoknak az árazásban és a költségvetésük hatékony kezelésében. Az árszakértőknek fontos szerepük van abban, hogy a vállalatok versenyképességét fenntartsák, és segítsenek nekik a piaci trendek figyelemmel kísérésében. Emellett az árszakértőknek az is feladatuk, hogy a meglévő költségvetéseket egyszerű átárazásokkal frissítsék és optimalizálják, hogy a vállalatok hatékonyabban működjenek és növeljék a profitabilitásukat. 

ÁLLAMKINCSTÁRI MEGJELENÉS

Az okosotthon termékek, amelyek közé tartozik a különféle automatizált otthoni rendszerek, intelligens világításvezérlés és energiakezelés, szintén hozzájárulnak az energiahatékonyság növeléséhez és a kényelem fokozásához a mindennapi életben. Ezek a termékek mostantól az Államkincstár ÉNGy rendszerében is elérhetőek, lehetővé téve a kormányzati és állami intézmények számára, hogy modernizálják infrastruktúrájukat és növeljék operatív hatékonyságukat. Ez a döntés jelentős előrelépést jelent az okosotthon technológia állami és magánszektorbeli integrációjában.

ÖSSZEFOGLALÓ

Az EPS Connect Zrt. folyamatosan fejleszti termékeit és szolgáltatásait, hogy még magasabb szintű kényelmet és hatékonyságot biztosítson ügyfeleinek. A strukturált hálózati és okos otthon termékek elérhetősége a TERC szoftverben és az államkincstár ÉNGy rendszerében új lehetőségeket teremt.

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Korábbi bejegyzések

Az energiatárolás jövője konferencia és kiállítás 2024

Az energiaárak kiszámíthatatlansága, valamint az elszabaduló infláció miatt a vállalkozások és a háztartások alternatív energiaellátása 2022-ben a figyelem középpontjába került. Ez a turbulencia 2024-ben is folytatódik, ezért manapság az olcsó, zöld energia megtermelése mellett, egyre hangsúlyosabban kerül szóba a villamos energia tárolásával kapcsolatos megoldások kérdése.

Cégünk megkapta az ISO 9001 Tanusítványt

Az EPS-Connect International Zrt. örömmel jelenti be, hogy megkapta a Certop ISO 9001 Tanusítványt. Ez egy jelentős mérföldkő a fejlődésünkben, és arra szolgál, hogy elismerje és megerősítse a minőségközpontú megközelítésünket.