Megújult honlap, bővített funkciókkal

EPS-Connect
EPS-Connect

Teljesen megújult az EPS-Connect Zrt. honlapja. Azért döntöttünk a teljes megújítás mellett, mert a régi honlapunk már nem volt alkalmas arra, hogy folyamatosan bővülő termékkínálatunkat és megoldásainkat bemutathassuk.

Új honlapunkon látogatóink logikus és áttekinthető módon elrendezett aloldalakon böngészhetnek, részletes információkat találnak megoldásainkról, referenciáinkról, aktualitásainkról.

Teljes termékkínálatunkat áttekinthető, szűrhető online katalógusban mutatjuk be. A kívánt termékeket látogatóink webshop megrendeléshez hasonló módon összeválogathatják és az ajánlatkérő adatok kitöltése után egyszerűen, online ajánlatkérést küldhetnek.

Lehetőség nyílt céges regisztrációra, a céges ill. számlázási adatok elmenthetőek, így az online katalógusból az ajánlatkérés még gyorsabban elküldhető.

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Korábbi bejegyzések

Egyedülálló adatközpont épül Debrecenben

A Dryvit Profi Kft beruházásának és kivitelezésének, valamint az EPS-Connect International Zrt. terveinek köszönhetően Debrecen eddigi legnagyobb adatközpontja épül meg. A DP Data Center Debrecenben,

Megújult honlap, bővített funkciókkal

Teljesen megújult az EPS-Connect Zrt. honlapja. Azért döntöttünk a teljes megújítás mellett, mert a régi honlapunk már nem volt alkalmas arra, hogy folyamatosan bővülő termékkínálatunkat