Az EPS-Connect Zrt. a Tuya hivatalos partnere – Szállodai IoT megoldások

EPS-Connect
EPS-Connect

A Tuya Inc bejelentette, hogy az EPS-Connect a hivatalos szolgáltató partnerévé vált, annak érdekében, hogy közösen gyorsítsák fel a szállodaipar intelligens átalakulását.

A Tuya Smart, a világ egyik legnagyobb IoT (Internet of Things –  a dolgok internete) fejlesztési platform szolgáltatója stratégiai megállapodást kötött az EPS-Connect Zrt.-vel intelligens technológiai megoldások fejlesztésére a szállodaiparban.  A megállapodásnak köszönhetően az EPS a a Tuya Residential és Hospitality hivatalos partnere lett.

Az aláírási ceremónián részt vettek a Tuya Smart részéről: Yan Xia a Tuya Residential SaaS és a Tuya Hospitality SaaS nemzetközi üzletágának vezetője, Henry az Európa regionális üzleti igazgató, valamint az EPS-Connect képviselői: Erika Hackenberger vezérigazgató, Ecsedi Péter innovációs igazgató, Katona Balázs marketing vezető és Bársony Patrik Business Operation Manager. 

A szoros együttműködésnek köszönhetően az EPS-Connect Zrt. okoshotel üzletága képes lesz arra, hogy olyan technikai megoldásokat biztosítson szállodaláncok, szállodák és panziók számára, melyek segítségével növelhetik a vendégelégedettséget, csökkenthetik munkaerő költségeiket és energiát takaríthatnak meg.

Az EPS-Connect és a Tuya közösen fejleszt többek között intelligens szállodai ajtózárakat, szobai jelenlét-érzékelőket, szállodai szobák számára tervezett fűtés.- és világításvezérlést, füstérzékelőket, vizbetörés-érzékelőket és számos egyéb eszközt.

A hardvereszközök mellett a komplex intelligens szállodai rendszer része az eszközöket vezérlő szoftverek biztosítása is. A felhőben működő vezérlés rengeteg olyan funkciót nyújt, melyek segítenek a szálláshelyek kényelmes és gazdaságos üzemeltetésében. Az intelligens ajtózárak távoli elérésével a szálláshelyek távolról is bejelentkeztethetik a vendégeket. Beállítható, hogy a fűtés, klimatizálás, világítás csak a szállóvendég jelenlétében üzemeljen. A vendégszobákban a vendégek akár a saját okostelefonjukról is vezérelhetik a fűtést, világítást, árnyékolást.

Az okoshotel megoldások irányítására az EPS-Connect és a Tuya egy felhőalapú, távoli eléréssel is vezérelhető adminisztrációs felületet biztosít. A rendszer egyik lényeges eleme a PMS integráció lesz, az EPS-Connect folyamatosan dolgozik azon, hogy a Tuya Hospitality megoldások a legtöbb hazai szállodai szoftver szolgáltatóval szinkronizálhatóak legyenek.

“Az együttműködés révén mindkét fél egyablakos szoftver- és hardver-összekapcsolási szolgáltatásokat nyújt a szálláshely-szolgáltatók számára, ami segít nekik abban, hogy gyorsan megvalósítsák a szálláshelyek digitális átalakítását. Ezenkívül segít nekik abban, hogy több szállodai ügyfelet vonzzanak, hogy csatlakozzanak a sikeres intelligens fejlesztésekhez, amelyek csökkentik a költségeket, növelik a hatékonyságot és javítják a vendégek élményét” – mondta Yan Xia a Tuya Residential SaaS és a Tuya Hospitality SaaS nemzetközi üzletágának vezetője.

“Az elmúlt években az EPS-Connect komoly erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy átfogó megoldást kínáljon a technológia-vezérelt üzleti megoldások iránti egyre növekvő keresletre. Remélem, hogy a Tuya SaaS üzletágával való együttműködéssel cégünk termékpalettája tovább bővülhet, hogy szálláshely-szolgáltató ügyfeleinknek a tervezéstől a szükséges eszközök biztosításáig kifinomult megoldást kínálhassunk” – mondta Hackenberger Erika, az EPS-Connect vezérigazgatója.

A 2017-ben alapított EPS-Connect Magyarország vezető rendszerintegrátora, amely a tervezéstől a kivitelezésig, professzionális projektmenedzsment csapat támogatásával informatikai és biztonsági rendszereket biztosít épületfejlesztők számára.

A Tuya a jövőben is egyre több globális ügyfelet fog segíteni a digitális és intelligens üzleti megoldások megvalósításában, és az ügyfelek együttműködésén keresztül közösen járulnak hozzá a világ fenntartható fejlődéséhez.

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Korábbi bejegyzések

Az energiatárolás jövője konferencia és kiállítás 2024

Az energiaárak kiszámíthatatlansága, valamint az elszabaduló infláció miatt a vállalkozások és a háztartások alternatív energiaellátása 2022-ben a figyelem középpontjába került. Ez a turbulencia 2024-ben is folytatódik, ezért manapság az olcsó, zöld energia megtermelése mellett, egyre hangsúlyosabban kerül szóba a villamos energia tárolásával kapcsolatos megoldások kérdése.

Cégünk megkapta az ISO 9001 Tanusítványt

Az EPS-Connect International Zrt. örömmel jelenti be, hogy megkapta a Certop ISO 9001 Tanusítványt. Ez egy jelentős mérföldkő a fejlődésünkben, és arra szolgál, hogy elismerje és megerősítse a minőségközpontú megközelítésünket.