Tuya Smart – EPS-Connect stratégiai partnerségi megállapodás

EPS-Connect
EPS-Connect

A Tuya a WiFi szabványon alapuló globális IoT (Internet of Things – a dolgok internete) platformot kínál, amely lehetővé teszi a gyártók, márkák, OEM-ek és kereskedelmi láncok számára az intelligens otthoni és vállalati technikai megoldások egyszerű, szabványosított fejlesztését. A Tuya globális vállalat, régióközpontjai az Egyesült Államokban, Németországban, Indiában, Japánban és Kínában találhatóak. A Tuya platform hardveres hozzáférést, felhőszolgáltatásokat és alkalmazásfejlesztést kínál, emellett segíti partnercégeit technológiai és üzleti modelljeik korszerűsítésében, lehetővé téve számukra, hogy egyszerűen kezelhető, egymással összhangban működő, távolról is vezérelhető intelligens eszközöket fejlesszenek ügyfeleik, vásárlóik számára.

Az EPS-Connect Zrt. Tuya platformon működő SMARTZILLA termékkínálata már több mint 30 intelligens eszközből áll. Az egymással összehangoltan működtedhető okos villágítástechikai eszközök, okosizzók, okos konnektorok, kamerák, relék, megszakítók, robotporszívók mellett a kínálat hamarosan intelligens kerti öntözőrendszerekkel bővül. Az intelligens eszközök a Tuya platformra fejlesztett saját, magyar nyelven is használható SMARTZILLA app segítségével vezérelhetőek, időzíthetőek, működésük összehangolható. A SMARTZILLA applikáció iOS és Android platformokra egyaránt letölthető.

Az EPS-Connect Zrt. és a Tuya a közelmúltban egy új, magyarországi kompetencia központ létrehozásáról állapodott meg. A szorosabb együttműködésnek köszönhetően az EPS-Connect Zrt. és hazai partnerei még inkább ki tudják használni a Tuya robusztus technikai támogatási képességeit. Az EPS-Connect Zrt. partnerei közreműködésével közösen fejleszthet új, intelligens otthoni és vállalati eszközöket, rugalmasabban reagálva a hazai piaci igényekre.

Az új együttműködés első lépéseként az EPS-Connect Zrt, a Tuya Smart Hotel platform fejlesztési lehetőségeinek kihasználásával okoshotel megoldást fejleszt a magyar szálláshelyek számára. A Smart Hotel megoldás, a kapcsolódó Tuya okoseszközök és felhőalapú online megoldások segítségével a szállóvendégek akár online is be.- és kijelentkezhetnek, a szobai zárakhoz a nyitási jogosultság távolról is megadható. A rugalmasan bővíthető rendszernek köszönhetően a szállodai szobák, rendezvénytermek, közös helyiségek egymással összehangoltan működő, távolról vezérelhető intelligens kényelmi és biztonsági eszközökkel bővíthetőek. Ezek lehetnek okos világítás, árnyékolás vezérlés, vízszivárgás érzékelés, jelenléthez paraméterezhető klíma vezérlés és számos egyéb intelligens eszköz. A korszerű, komplex rendszernek köszönhetően a szállásadók időt, pénzt, energiát takaríthatnak meg, érintésmentes megoldásokkal védhetik munkatársaik és vendégeik egészségét.

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Korábbi bejegyzések

Cégünk megkapta az ISO 9001 Tanusítványt

Az EPS-Connect International Zrt. örömmel jelenti be, hogy megkapta a Certop ISO 9001 Tanusítványt. Ez egy jelentős mérföldkő a fejlődésünkben, és arra szolgál, hogy elismerje és megerősítse a minőségközpontú megközelítésünket.