Racksis – csúcsminőségű rack szekrények

EPS-Connect
EPS-Connect

A Kocaeli Kaya Elektromekanik Corp tagja a Kaya Group-nak, amely 1961-ben alakult. Elektromos műhelyként kezdte meg működését, majd elektromos panelek gyártásába fogott. A Kocaeli Kaya Elektromekani Corp. később alkalmazkodott az informatika és a gyengeáramú ipar követelményéhez, és 2015-ben már a Racksis márkanév alatt kezdte meg a 19 ”-es rack szekrények és kiegészítők gyártását. A brand mottója: „Világszerte megbízható márka”.

Osman Günkut, a Racksis üzletfejlesztési igazgatója így nyilatkozott: “A körülöttünk lévő világ nagyon gyorsan változik, minden nappal új kihívásokra ébredünk. Kiemelten figyelünk viszonteladó partnereink visszajelzéseire, a fejlesztés során maximálisan figyelembe vesszük elvárásaikat. Már 19 fő termékcsaládot állítunk elő, holott 2015-ben csak 3 fő termékcsoport volt, amikor a rack szekrények gyártását elkezdtük. 3 kontinensen 51 hazai és 22 nemzetközi partnerünket szolgáljuk ki olyan piacokon, ahol igen szoros a verseny. Minden termékünk minőségét nemzetközileg akkreditált tesztlaboratóriumok tesztelik és tanúsítják”

A Racksis kiemelkedő erősségei közé tartozik a minőségi és a piacorientált portfólió, a saját kézben lévő tervezési, gyártási folyamatok és a hatékony vállalatirányítás tapasztalt, összeszokott csapattal.

A Racksis 2015-ben kezdte a 19 ”-es rack szekrények gyártását. A növekvő piaci igények és a disztribúciós partnerek elvárásainak megfelelve folyamatosan fokozzák a termelést és a hatékonyságot. Új fejlesztéseket végeznek az intelligens PDU rendszeren, szellőztetőrendszereken és a TIER3 és TIER4 adatközpont új állványszekrényein. A termékkutatás és fejlesztés mellett nagy hangsúlyt fektetnek a marketingtevékenységekre, a márkaarculat építésére és a viszonteladó partnerek részletes információkkal való ellátására is.

Egy új brand bevezetése mindig összetett feladat egy sokszereplős piacon, de a Racksis biztos benne, hogy sikerrel veszi ezeket az akadályokat. A világpiac felé nyitás tovább ösztönzi a céget a változó körülményekhez való alkalmazkodáshoz Folyamatosan fejlesztik a design-t, optimalizálják a gyártási folyamatokat és egyre bővítik a termékkínálatot.

Osman így nyilatkozott az EPS-Connect-el való együttműködésről: “Az EPS Connect Zrt. jó hírnévnek örvend a távközlés és az informatika területén a magyar piacon, mint projektintegrátor és disztribútor. Emellett a globális márkák számos termékét forgalmazza az iparág számára. Ez biztosítja a termékek erős műszaki know-how-ját, ergonómiai, tervezési követelményeit és igényeit. Az EPS Connect ügyfelei egyetlen szolgáltatótól megkapják az összes megoldást, ez fontos előnyt jelent a piacon. Az együttműködés révén közvetlen információkat szerezhetünk a specifikációkról, a fejlesztésekről és az ügyfelek, felhasználók elvárásairól egyaránt. Kölcsönösen valljuk a know-how és a piaci követelményeknek való megfelelés fontosságát. Biztosak vagyunk benne, hogy a Racksis és az EPS Connect Zrt. hosszú távú együttműködése előnyös és produktív lesz.”

Ecsedi Péter, az EPS-Connect Zrt. vezérigazgatója így nyilatkozott a Racksis együttműködésről:

“Magas színvonalú, megbízható beszerzési forrást szerettünk volna biztosítani egy stabil partnerrel, aki Európában szintén ismert és megfelel az összes uniós normának. Az EPS-Connect Zrt nem csak rack szekrény gyártó céget keresett, hanem olyan partnert szeretünk volna, aki egyúttal komplex megoldásokat tud szállítani.”

Hackenberger Erika operatív igazgató megjegyezte: “Az EPS-Connect Zrt. Egyik vagy legfontosabb értéke az “end-to-end” megoldások biztosítása ügyfeleink számára. Komoly erőfeszítéseket teszünk partnereink valódi igényeinek megértése érdekében, és a legjobb ár-érték arányú megoldásokat javasoljuk a minél hosszabb életciklus biztosítására, pl. egy szerverterem esetében. A Racksis maximálisan egyetért velünk ebben és támogatja törekvéseinket.”

Huszti Sándor műszaki igazgató hozzátette: “Azért döntöttünk a Racksis mellett, mert a vállalat jelentős múlttal és tapasztalattal rendelkezik a rack szekrények gyártása terén. Fontos volt számunkra, hogy egy megbízható beszállító partner segítségével ki tudjuk elégíteni a SOHO szekrények, a strukturált kábelezési szekrények, a kültéri szekrények iránti ügyféligényeket, és képesek legyünk akár speciális igények teljesítésére is.”

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Korábbi bejegyzések

Cégünk megkapta az ISO 9001 Tanusítványt

Az EPS-Connect International Zrt. örömmel jelenti be, hogy megkapta a Certop ISO 9001 Tanusítványt. Ez egy jelentős mérföldkő a fejlődésünkben, és arra szolgál, hogy elismerje és megerősítse a minőségközpontú megközelítésünket.