Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy cégünk július 22-től 26-ig tartó időszakban üzemszünetet tart. Köszönjük megértésüket és az együttműködésüket!

Sürgős esetekben kérjük, írjanak nekünk a helpdesk@eps-connect.com e-mail címre.

Hungarian Business Awards – az EPS-Connect a díjazottak között

EPS-Connect
EPS-Connect

December 7-én rendezték meg a Matild Palotában a Hungarian Business Awards díjátadó gáláját. Az eseményen az EPS-Connect a technológia-vezérelt üzleti megoldások (Technology Driven Business Services Provider of the Year) díját nyerte el. Az elismerést Hackenberger Erika vezérigazgató és Ecsedi Péter innovációs vezető vette át.

Az EPS Connect az elmúlt években komoly erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy teljeskörű megoldást nyújtson a technológia-vezérelt üzleti megoldások egyre növekvő igényére. A vállalat termékkínálata folyamatosan bővül, a tervezéstől a szükséges eszközök biztosításán át a kivitelezésig komplex megoldást kínálunk vállalati ügyfeleinknek.

Nagy örömmel vettük át a Hungarian Business Awards elismerését, ezúton gratulálunk a többi díjazottnak is.

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Korábbi bejegyzések

Az energiatárolás jövője konferencia és kiállítás 2024

Az energiaárak kiszámíthatatlansága, valamint az elszabaduló infláció miatt a vállalkozások és a háztartások alternatív energiaellátása 2022-ben a figyelem középpontjába került. Ez a turbulencia 2024-ben is folytatódik, ezért manapság az olcsó, zöld energia megtermelése mellett, egyre hangsúlyosabban kerül szóba a villamos energia tárolásával kapcsolatos megoldások kérdése.

Cégünk megkapta az ISO 9001 Tanusítványt

Az EPS-Connect International Zrt. örömmel jelenti be, hogy megkapta a Certop ISO 9001 Tanusítványt. Ez egy jelentős mérföldkő a fejlődésünkben, és arra szolgál, hogy elismerje és megerősítse a minőségközpontú megközelítésünket.