Elektromos autótöltő fejlesztések

EPS-Connect
EPS-Connect

Az elektromos autók megoldást kínálnak a hagyományos személygépkocsik negatív környezeti hatásaira. Alacsonyabb energiafogyasztással rendelkeznek, ezzel a ténnyel is rámutatva arra, hogy mennyire hangsúlyos alternatív üzemanyag-forrásokat találni, melyekkel nem károsítjuk környezetünket és egészségünket.

CleanTechnica.com legújabb hírei szerint az elektromos autótöltők további fejlesztéseken fognak átmenni a közeljövőben. Habár a hír leginkább az Egyesült Államokra vonatkozik, ahol a benzinkutak száma 2019. márciusa óta egyre csökken, mégis mindezen fejlesztések Európa közeljövőjét vetítik elénk.

Környezettudatos és korszerű elektromos járművek (EV)

Néhány előrejelzés szerint az elektromos járművek eladási trendje olyan jelentőssé vált, hogy 2035-re előreláthatóan az eladott személygépkocsik több mint fele elektromos lesz.

Senki sem tagadja, hogy folyamatosan fejlődő világunkban fontos megtenni a szükséges innovatív lépéseket, mellyel egyrészt könnyebbé, egyszerűbbé formáljuk életünket, másrészt csökkentjük a környezetszennyezést.

Ami az EV-től elengedhetetlen: elektromos autótöltő

Az elektromos járművezetők számára is kiemelten fontos, hogy gördülékeny legyen a közlekedésük, autójukat gyorsan feltölthessék és haladjanak napi teendőikkel.

Az elektromos járművek energiaellátásához gyakran szükséges tölteni e jármű akkumulátorát. A tipikus EV-k manapság, átlag 150 kilométerenként követelik meg a járművezetőktől, hogy feltöltsék autóikat. A probléma ezen autók kapcsán az úgynevezett távolság-szorongás szokott lenni, hiszen a vezetők attól tartanak, hogy az autójuk hirtelen lemerül. Minderre már több országban tettek és tesznek folyamatosan óvintézkedéseket különféle gyorstöltő rendszerek telepítésével.

Egyre népszerűbbek az elektromos járművek

Az elmúlt évtizedekben egyre nagyobb az igény a tisztán elektromos autók vásárlása iránt, melynek több oka is van: az elektromos autók nagyobb hatékonyságúak és kevesebb karbantartást igényelnek, mint tradicionális társaik, használatukkal csökkenthetjük a fosszilis üzemanyagoktól való függőségünket.

Termékeink között az elektromos autótöltők több változata is megtalálható, a vásárló igényeihez, elvárásaihoz igazodva. Nézze meg kínálatunkat, és válassza ki az Önhöz legjobban passzolót!

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Korábbi bejegyzések

Egyedülálló adatközpont épül Debrecenben

A Dryvit Profi Kft beruházásának és kivitelezésének, valamint az EPS-Connect International Zrt. terveinek köszönhetően Debrecen eddigi legnagyobb adatközpontja épül meg. A DP Data Center Debrecenben,

Megújult honlap, bővített funkciókkal

Teljesen megújult az EPS-Connect Zrt. honlapja. Azért döntöttünk a teljes megújítás mellett, mert a régi honlapunk már nem volt alkalmas arra, hogy folyamatosan bővülő termékkínálatunkat