Egyedülálló adatközpont épül Debrecenben

EPS-Connect
EPS-Connect

A Dryvit Profi Kft beruházásának és kivitelezésének, valamint az EPS-Connect International Zrt. terveinek köszönhetően Debrecen eddigi legnagyobb adatközpontja épül meg.

A DP Data Center Debrecenben, a Galamb utcai irodaházban kerül telepítésre. Debrecenben és környékén a jelenlegi adatközpontok nem üzleti céllal, hanem magán felhasználással üzemelnek. Az új adatközpont célja a városban, és annak több, mint 300 km-es körzetében található vállalkozások, üzleti felhasználók igényeinek kiszolgálása. Az adatközpont rendkívül magas rendelkezésre állásra lett megtervezve , ami azt jelenti, hogy az üzemeltető egy esetleges karbantartás esetén is képes lesz a vállalt szolgáltatási szintet biztosítani. A modern technológiai elvárások garantálása érdekében, egy egyedülálló szerverszoba kerül kialakításra, melyet az EPS-CONNECT International Zrt. tervei alapján építenek meg, várhatóan 2021 végéig.

A szerverszoba és az azt kiszolgáló épület területe több, mint 450 nm. A szerverszobában 70 rack és 20 nm polcos elhelyezést telepítünk, valamint redundáns szünetmentes és hűtési rendszert építünk ki. A több, mint 80 rack szekrényt magába fogadó terembe csak zsilipes beléptetés után lehet majd bejutni. A terem üzemeltetője ugyanebben az épületben kap helyet. A biztonság, megbízhatóság növelése érdekében az irodaháztól teljesen független tápellátás, és gépészeti megoldás, valamint elektromágneses zavarvédelem is kialakításra kerül.

Az adatközpont az alábbi szolgáltatások biztosítására lesz képes:

  • szerverhoszting
  • szerverbérlés
  • virtuális szerverbérlés
  • cloud tárhely
  • vékony kliens
  • rendszergazdai szolgáltatások
  • irodabérlettel együtt járó szolgáltatás
 

Az EPS-Connect International Zrt. jelentős tapasztalattal és komoly referenciákkal rendelkezik az üzleti tevékenységéhez szükséges technológiai infrastruktúra és informatikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében. A Dryvit Profi Kft. korábban már dolgozott az EPS-Connect-el, a korábbi kedvező tapasztalatok alapján választották újra a céget.

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Korábbi bejegyzések