Cégünk megkapta az ISO 9001 Tanusítványt

EPS-Connect
EPS-Connect
Az EPS-Connect International Zrt. örömmel jelenti be, hogy megkapta a Certop ISO 9001 Tanusítványt. Ez egy jelentős mérföldkő a fejlődésünkben, és arra szolgál, hogy elismerje és megerősítse a minőségközpontú megközelítésünket.

Az EPS-Connect International Zrt. örömmel jelenti be, hogy megkapta a ISO 9001 Tanusítványt. Ez egy jelentős mérföldkő a fejlődésünkben, és arra szolgál, hogy elismerje és megerősítse a minőségközpontú megközelítésünket.

Mi az az ISO 9001 tanúsítvány?

Az ISO 9001 tanúsítvány a világszerte elfogadott minőségirányítási rendszer szabványa, amelyet a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) fejlesztett ki. Ez a szabvány felállítja a minőségirányítási követelményeket, amelyekre egy vállalatnak meg kell felelnie annak érdekében, hogy hatékonyan kezelje folyamatait, és a legmagasabb minőségi szintet biztosítsa termékei és szolgáltatásai számára.

Miért fontos számunkra az ISO 9001 Tanusítvány?

A ISO 9001 Tanusítvány kiemelkedő fontossággal bír számunkra, hiszen számos előnnyel jár a minőségbiztosítási folyamatok hatékonysága és az ügyfélelvárások és elégedettség tekintetében. A Tanusítvány segítségével szabványosított és dokumentált eljárásokat alkalmazhatunk, amelyek hozzájárulnak a folyamatok hatékonyabb működéséhez és a hibák minimalizálásához. Ezáltal javítjuk a termékek és szolgáltatások minőségét, megbízhatóságát és következetességét. Ezen túlmenően, az ISO 9001 Tanusítvány kiemeli elkötelezettségünket az ügyfélelvárások magas szintű teljesítése iránt. A rendszeres külső auditok és felülvizsgálatok biztosítják, hogy folyamatosan javítsuk és fejlesszük folyamatainkat a vevőink igényeinek megfelelően. Mindezek eredményeként elégedettséget és bizalmat építünk ügyfeleinkben, ami hosszú távon erősíti versenyképességünket és növeli a piaci részesedésünket.

Hogyan szereztük meg az ISO 9001 Tanusítványt?

Először is, alaposan áttekintettük és felülvizsgáltuk folyamatainkat, és kidolgoztunk egy átfogó minőségbiztosítási rendszert, amely minden szükséges követelményt kielégít. Ezután a dokumentáció létrehozása következett, amely magában foglalta a minőségpolitikát, célkitűzéseket, folyamatleírásokat és dokumentumkezelési eljárásokat.

A következő fontos lépés a belső auditok végrehajtása volt, amelyek során alaposan átvizsgáltuk a minőségbiztosítási rendszer hatékonyságát és megfelelőségét. Az auditok során azonosítottuk az esetleges hiányosságokat és hibákat, majd azonnali intézkedéseket tettünk a javítások érdekében. Ezen belül rendszeres minőségügyi megbeszéléseket tartottunk, ahol az észrevételeket és javaslatokat áttekintettük, és fejlesztéseket vezettünk be a folyamatok optimalizálása érdekében.

Az utolsó lépés a külső tanúsítói audit és minősítés volt, amelyet a Certop szakértői végeztek el. Az audit során a teljes minőségbiztosítási rendszert átvizsgálták, beleértve a dokumentációk megfelelőségét és a folyamatok hatékonyságát is. Az audit során elértük a sikeres minősítést, amely megerősítette a cégünk elkötelezettségét a minőség és az ügyfélközpontú szolgáltatás iránt.

Az ISO 9001 tanúsítvány megkapása jelentős mérföldkő a cégünk életében. Ez megerősíti elkötelezettségünket a minőség és a kiválóság iránt. A tanúsítvány segít abban, hogy továbbra is fejlődjünk és folyamatosan magas minőséget nyújtsunk ügyfeleinknek és ezáltal még erősebb alapokat teremtsünk a jövőbeli növekedés és siker számára.

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Korábbi bejegyzések

Az energiatárolás jövője konferencia és kiállítás 2024

Az energiaárak kiszámíthatatlansága, valamint az elszabaduló infláció miatt a vállalkozások és a háztartások alternatív energiaellátása 2022-ben a figyelem középpontjába került. Ez a turbulencia 2024-ben is folytatódik, ezért manapság az olcsó, zöld energia megtermelése mellett, egyre hangsúlyosabban kerül szóba a villamos energia tárolásával kapcsolatos megoldások kérdése.

Cégünk megkapta az ISO 9001 Tanusítványt

Az EPS-Connect International Zrt. örömmel jelenti be, hogy megkapta a Certop ISO 9001 Tanusítványt. Ez egy jelentős mérföldkő a fejlődésünkben, és arra szolgál, hogy elismerje és megerősítse a minőségközpontú megközelítésünket.