AZ EPS-CONNECT International Zrt. a pénzügyileg legstabilabb cégek közé tartozik

EPS-Connect
EPS-Connect

Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk immáron 2. éve rendelkezik Bisnode AA tanúsítvánnyal, így a pénzügyileg legstabilabb cégek 1,75%-ba tartozik!

Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az EPSCONNECT International Zrt. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Nagy megtiszteltetés, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra egy külső szakértő megerősítése is, mely szerint cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatok építésében.

Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk!

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Korábbi bejegyzések

Egyedülálló adatközpont épül Debrecenben

A Dryvit Profi Kft beruházásának és kivitelezésének, valamint az EPS-Connect International Zrt. terveinek köszönhetően Debrecen eddigi legnagyobb adatközpontja épül meg. A DP Data Center Debrecenben,

Megújult honlap, bővített funkciókkal

Teljesen megújult az EPS-Connect Zrt. honlapja. Azért döntöttünk a teljes megújítás mellett, mert a régi honlapunk már nem volt alkalmas arra, hogy folyamatosan bővülő termékkínálatunkat