A PTZ kamerákról

EPS-Connect
EPS-Connect

A Pan-Tilt-Zoom, azaz röviden: PTZ egy kifinomult és korszerű biztonsági kameratípus, amely a felhasználó számára igen nagy rugalmasságot kínál. A PTZ kamerákkal kapcsolatban az az általános vélekedés, hogy ezeket a csúcskategóriás megfigyelőrendszereket leginkább olyan helyeken alkalmazzák nagy sikerrel, mint példaként a bankok, repülőterek, vállalati központok. Azonban előszeretettel használják kisvállalkozások és magánszemélyek is felügyeleti rendszer gyanánt.

A PTZ egy megfigyeléshez használt kamera, mely zoomvezérléssel rendelkezik. Remek választásnak bizonyul tudományos előadótermekben, a távoktatásban, élő eseményeken, istentiszteleteken, videókonferenciákon – ahol kameravezérlés vagy több kameraállás szükséges.

A PTZ bárhonnan vezérelhető
Az SCW PTZ kamerák nem igényelnek semmilyen kiegészítő berendezést vagy hardvert, hiszen az SCW Go alkalmazással a PTZ kamerák közvetlenül vezérelhetőkké válnak NVR-ről, PC-ről, Mac számítógépről, iPhone-ról vagy Android telefonról, táblagépről egyaránt.

PTZ kamera az otthonokba is
A háztulajdonosok egy része hajlandó különféle óvintézkedéseket tenni a betörések megakadályozása érdekében. Az ingatlan körüli biztonság fenntartása, a gyanús tevékenységek megakadályozása céljából érdemes megfontolni a PTZ kamera beszerzésének lehetőségét. A PTZ egyképernyős kamerákat leginkább bejárati ajtóba, hátsó udvarra vagy garázsba telepítik.

Az ergonomikus kameraegységek teljes látóteret kínálnak, ugyanakkor az újabb PTZ kamera típusok joystick funkcióval is el vannak látva, mely biztosítja az egyszerű manőverezést.

Képminőség-romlás nélküli nagyítás képessége
Egy másik oka a PTZ rendszer telepítésének az, hogy a kamera lehetővé teszi, hogy például egy második emeletre felszerelt kamera segítségével beazonosíthatóvá váljon egy lent haladó személy arca, vagy éppenséggel a személygépkocsi rendszáma. A nagyítás képessége nem jár együtt a képminőség romlásával, amely a PTZ kamerát megbízhatóvá teszi.

Rugalmas kamera-elhelyezési lehetőség
A PTZ kamerákat a háztulajdonosok bárhol elhelyezhetik, anélkül hogy jelentősebb látási korlátozások jelentkeznének. Ezek a kamerák többszörös látószöget biztosítanak anélkül, hogy a kamerát át kellene helyezni. A kamera helyzete távirányítóval vagy egy mobilalkalmazással távolról is beállítható.

Amennyiben megtapasztalná a PTZ kamerák előnyeit, keressen minket elérhetőségeinken és segítünk!

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Korábbi bejegyzések

Egyedülálló adatközpont épül Debrecenben

A Dryvit Profi Kft beruházásának és kivitelezésének, valamint az EPS-Connect International Zrt. terveinek köszönhetően Debrecen eddigi legnagyobb adatközpontja épül meg. A DP Data Center Debrecenben,

Megújult honlap, bővített funkciókkal

Teljesen megújult az EPS-Connect Zrt. honlapja. Azért döntöttünk a teljes megújítás mellett, mert a régi honlapunk már nem volt alkalmas arra, hogy folyamatosan bővülő termékkínálatunkat